ali-vs-niko-iso

Oletko koskaan miettinyt mitä tapahtuisi, jos kaksi Suomen kovimmista koomikoista ottaisi lavan samaan aikaan haltuunsa?

Tämä hauska kiertue kiersi kautta Suomen tapahtumataloissa ja kulttuurisaleissa myös Nurmijärvellä, Klaukkalassa Monikkosalissa.

Koomikot voi tilata keikalle – yhdessä tai erikseen. Jos sinulla tai yritykselläsi on tarvetta, ota yhteys MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]

Olisikohan naurussa pitelemistä, kun kaksi itseään täysin sensuroimatonta koomikkoa saisivat kahden tunnin ajan tulittaa toinen toistaan hauskempia tarinoita elämästään, ympäröivästä maailmasta ja toisistaan?

Ali versus Niko on Ali Jahangirin ja Niko Kivelän kokoillan stand up -keikka, jossa pääset todistamaan ainutlaatuisen komediakombon tarinnankerrontaa ja improvisaatiota yleisön kanssa. Koomikot esiintyvät ensimmäisellä puoliskolla kumpikin vuorollaan ja toisella puoliskolla heidät nähdään yhdessä lavalla. Jälkimmäisen puoliskon aikana Niko ja Ali haastavat toisiaan jakamaan noloja tarinoita toisistaan ja irvailevat hyvässä hengessä itselleen sekä yleisölle.

Kuvia on jaettu somessa, check #avsn!

Ikäraja 18 vuotta