banner-allfemalepanel

STAND UP SHOW ALL FEMALE PANEL K-18

Kesto: n. 2 h sis. väliajan
Nurmijärven Monitoimitalo, MONIKKOSALI, Kuntotie 7, 01800 KLAUKKALA
LIPUT: alk. 30€ sis. palvelumaksut | LIPPU.fi

All Female Panel on viiden stand up -koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat upeat Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Eeva Vekki, Saana Peltola ja Anna Rimpelä. Nämä hauskat ihmiset nähdään nyt Monikkosalissa!

All Female Panelin tavoitteena on järjestää hiton hauskoja stand up-iltoja sekä esitellä yleisölle naispuolisia komiikan tekijöitä.

Kaisa Pylkkänen
All Female Panelin syvää päätä edustaa Kaisa Pylkkänen. Kaisa on kansakunnan virallinen tuohtuja, joka lataa lavalla poliittiset ja epäkorrektitkin ajatuksensa suoraan, häpeilemättä ja itseään säästelemättä. Kaisa on vähän masentunut, juuri sopivasti ahdistunut ja ihan pikkuriikkisen paranoidi. Tai niin kuin hän itse sanoo: feministi. Tai kuten miehet sanovat, sinkku. Yön pimeinä tunteina keski-ikä-Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta. Molemmat toimii!

Anna Rimpelä
All Female Panelin vaimomatskua edustaa TV:stä tutunnäköinen semijulkkis Anna Rimpelä, joka pääsi naimisiin, vaikka ei käynytkään lukiota. Anna saattaa ehkä näyttää suloiselta, mutta tämä vinksahtanut laihialainen onkin yllättävän salakavala muikkeli kääriessään sairaimmatkin perversionsa niin nättiin lahjapakettiin, että se vaan tekee mieli ottaa vastaan. Sellainen itsepaketoitu naurunlahja kaikille oudon huumorin ystäville. Ei tosikoille!

Ida Grönlund
All Female Panelin hämärähommista vastaava Ida Grönlund on eteerisestä olemuksestaan huolimatta täysverinen hörhö. Tämä viehättävällä tavalla häiriintynyt komedia-kuningatar kirmaa absurdimaan tiheikköihin keijukaismaisen kevyesti ja sujahtaa syviin vesiin sulavasti kuin Dale Cooper tummaan pukuunsa. Siviilissä Ida yrittää omaksua lauttasaarelaisen kotirouvan imagoa, mutta menneisyys kalliolaisena komiikan sekakäyttäjänä ei jätä tätä Suurta Ajattelijaa rauhaan.

Saana Peltola
All Female Panelin pahapoika, Saana Peltola, on pyörinyt näissä bileissä jo 70-luvulta asti ja kahminut kaikista pitopöydistä parhaat palat muka vahingossa. Vaiherikasta elämäänsä läpilaukatessaan tämä oman elämänsä kuokkavieras ei ole kaihtanut keinoja stand up -materiaalin hankinnassa, eikä ylilyöntejäkään ole haluttu välttää. Saanan itsensä liikkeellepanemat huhut kertovat, että myös teini-iän työkokeilu stripparina ja mitättömät autovarkaudet olivat osa suurempaa hanketta stand up –materiaalin kartuttamisen nimissä. Poliisilla on asiasta eriävä näkemys.

Eeva Vekki
All Female Panelin taitavin kreisipailaaja on Eeva Vekki! Eeva on Noin viikon studio ja Mad Cook -ohjelmistakin tuttu stand up-koomikko, kokenut improvisaationäyttelijä, keskinkertainen valemeedio ja helvetin hyvä ihminen. Ja mikä parasta, Eeva on myös menestynyt uraäiti, joka on kadehdittavan taidokkaasti onnistunut yhdistämään lapset, uran, tissuttelun, burn outin ja diapamit. Harva pystyy samaan näin näyttävästi! ❤

Tuotanto: MEEBU / 050 328 2250 / [email protected] / meebu.fi