Abstract background

Anna Rimpelä & Ida Grönlund – Annan ja Idan normaali stand up show!

Anna Rimpelä ja Ida Grönlund ovat täysin normaaleja, sekä ihmisinä että koomikkoina. Yhdessä he ovat myös kirjoittaneet kirjan stand up -komiikasta. Ei siis pelkkiä hattutelineitä! Nyt he saapuvat tilauksesta paikalle normaalin stand up-shownsa kanssa!

Anna Rimpelä on näyttelijä ja koiranpennunhaistelija, joka yön pimeinäkin tunteina ajattelee täysin normaalisti. Anna näkee tiistaisin enemmän ufoja kuin keskiverto amerikkalainen hyvänä sienisyksynä, ja unelmien matkakohteina siintää Torremolinos ja Tuonpuoleinen.

Ida Grönlund on rauhallinen ja lempeän piikikäs, mutta sillä tavalla normaalisti vain. Miksi ukko Nooa oli kunnon mies, mitä larppaaminen todella tarkoittaa ja miksi yhteiskunnassa puhutaan niin vähän avantouinnista? Kyytiä saavat myös arkiset ja oudot asiat ja ihmiset, mutta jos joku haluaa kyydin kotiin, parempi ehkä tilata taksi.

Anna ei huoli diagnoosia ja Idakin on pihalla vain pihatalkoissa, mutta nyt nämä TV:stäkin tutut naiset ovat valmiita puhumaan, mieluiten hämärässä ja mahdollisimman monille.

 

Tilaa esitys: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]