HJV_ateneum-jorma-ja-helena-02

Eri konserttikokonaisuuksia mm.

Sous le ciel de Paris

Ranskalaiset chansonit jäivät iholleni vuosina kun asuin Pariisissa… Jorma Uotisen sykähdyttäviä tulkintoja Jacques Brelin, Edith Piafin, Leo Ferren chansoneista tunnelmallisen Pariisin taivaan alla. Jokainen laulu on elämänmakuinen tarina.

Voila!

Draamakonsertti kadotetusta rakkaudesta, kaipuusta, kauneudesta. Jorma Uotisen vahvat tulkinnat ja karismaattinen hahmo johdattavat kuulijat Berliinin ja Pariisin kaduille ja kujille. Laulut ovat Edith Piafin ja Marlene Dietrichin ohjelmistosta sekä Kurt Weillin ja Jari Hakkaraisen sävellyksiä. Konsertissa kuullaan mm. sellaisia ikivihreitä kuin La vie en rose, Padam Padam, Les feuilles mortes.

Jorma Uotinen, laulu

Trio Avec

Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka ja bandoneon
Helena Plathán, sello

Lisäksi

Jorma Uotinen ja Helena Lindgren & Trio Avec

Kielletyt leikit

Konserttikokonaisuus, jonka teemoina ovat rakkaus, kauneus, kaipuu, kaikki se mitä löytyy pienestä sydämestä. Helenan ranskalaiset korot vievät Pariisilaiseen tunnelmaan, johon Jorma vastaa vahvoilla tulkinnoillaan, chansoneilla La vie en rose tai Padam, padam. Helenan ja Jorman yhteiset duetot klassikoista Amado mio ja Kielletyt leikit koskettavat kuulijaa herkkyydellään.

Konserttien kestot n. 1 h / 1h 15 min ilman väliaikaa

Tilaa 
[email protected] / 050 3282250