Stand Up Loppiainen

STAND UP LOPPIAINEN K18
Loppiaisen kunniaksi mitä erilaisimmat stand up -koomikot marssivat Kannusalin uniikin väestönsuojan lavalle voitelemaan nauruhermoja ja virittelemään uutta komiikan vuotta.

Tämä nauruntäyteinen ilta on loppuunmyyty!

Kannusalin lavan valtaavat:

IDA GRÖNLUND
Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2003. Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen – ja aika pihalla. Kertakaikkiaan ihastuttava ja mukava ihminen joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein aika yllättäviäkin ratkaisuja.

ANTTI HAAPALA
Vuodesta 2011 stand uppia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Elämän karismalla varustettu Antti onkin tuttu näky Suomen stand up -klubeilla, festivaaleilla, sekä yritysten juhlatilaisuuksissa.

Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.

LEO HOLMSTRÖM
Leo Viking Holmström on stand up -koomikko, joka ei ajattele laatikon sisä- tai ulkopuolelta. Leo on täysin eri huoneessa kuin tämä laatikko ja miettii, onko tämä vierashuone vai tuttuhuone. Leon omaperäiset havainnot ihmiselämän omituisuuksista yllättävät kerta toisensa jälkeen.

ARTTU JÄRVINEN
Akaasta Tampereelle muuttaneen Arttu Järvisen suurin onnenpotku elämässä oli vuoden 2002 hippohiihdon pronssimitalli. Kisassa oli kolme osallistujaa, joista kahdella on nyt menestyksekäs ura. Lempiaiheita ovat nolous, epäonnistuminen ja nolo epäonnistuminen. Arttua ei saa silittää, ja muutenkin lähestyttävä varoen!

KÖPI KALLIO
Köpi Kallio on koko kansan rakastama radiojuontaja ja vuoden positiivisin Porilainen . Stand up -komiikka on hänelle uusi aluevaltaus, mutta tämä kävelevä karismakone ottaa lavat haltuun kuin vanha tekijä.Köpin jutut on oivaltavia, hitusen synkkiä ja ne kerrotaan niin rennon letkeesti että on ihan pakko nauraa vaikka vähän sattuisikin.

LASSE OIKARINEN
Lasse Oikarinen on tehnyt komiikkaa vuodesta 2013 lähtien. Vuonna 2017 hän voitti himoitun Vuoden Tulokas -tittelin. Lasse on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, joka tekee kulloisestakin esityksestä omaleimaisen. Lasse on ollut myös mukana Nelosen Stand Up! -ohjelman kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella.

MATTI PAALANEN
Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan Mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Tämä koomikko pitää kokea livenä.

”Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista. Hän ei rynni lavalle ja pumppaa keinotekoista energiaa yleisöstä mikä meininki uh -maanitteluilla, vaan hän tulee lavalla olemaan oma, kummallinen ja rakastettava itsensä.” – Toimittaja Liisa Kukkola 2017.

KAISA PYLKKÄNEN
Kaisa Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkistinen kontrollifriikki ja feministi joka kärsii peniskateudesta. Yön pimeinä tunteina Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta. Molemmat toimii!

ANNA RIMPELÄ
Anna Rimpelä ajattelee olevansa kanava ajatuksille, joita kukaan muu ei sano ääneen. Annan keikoilla kuljetaan syntymästä kuolemaan niin herttaisesti ettei kukaan voi pahastua. Ja miksi pahastuisikaan, totuuksiahan tässä vain puhutaan!

2.1. mukaan lavalle tuli vielä bonuksena koomikko:
HEIKKI VILJA
Heikki Vilja on yksi Suomen eniten keikkailevista koomikoista ja syystä – Heikki on aina hyvä. Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta. Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen. Vaikka hän tarpeen tullen osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, voi yleisö olla huoletta: Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.

TÄMÄ ESITYS ON LOPPUUNMYYTY 3.1.2023

Esitys K-18
Kesto n. 2h sisältäen väliajan
Tilaa koomikot keikalle: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]