standup-maratooni-2023-raflaamo-1920x1080px-org2

Tervetuloa Olavinlinnan Stand Up Maratooniin 19.8.2023
Showtime klo 19.00-22.00.

Stand upin kirkkaimmat tähdet valtaavat Oopperan katsomon. Tule ja nauti kolmen tunnin nauruntäyteisestä illasta ja kahdesta kuplivasta väliajasta. Mahdollisuus myös show & dinneriin!

Lavalla
Mika Eirtovaara, Ida Grönlund, Ilari Johansson, Robert Pettersson, Anna Rimpelä, Jaakko Saariluoma ja Heli Sutela – illan säkenöivänä emäntänä toimii ihana Krisse Salminen.

Mika Eirtovaara
Mika Eirtovaara on kuulunut jo yli 20-vuotta suomalaisen stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Mika peilaa lavalla omaa elämäänsä ja maailmaa, joita hän katsoo itsepintaisesti komedialasiensa läpi. Eirtovaara kuvailee itse komiikkaansa vääristyneeksi tragediaksi.

Ida Grönlund
Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2003. Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen – ja aika pihalla. Kertakaikkiaan ihastuttava ja mukava ihminen joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein aika yllättäviäkin ratkaisuja.

Ilari Johansson
Ilari Johansson on yksi Suomen fyysisimmistä stand up -koomikoista. Ilarin keikoilta puuttuu varoitusmerkit; rock-asenne edellä, mustaa huumoria ja kriittistä sarkasmia. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Ilarilta ei puutu kokemusta ja näkemystä elämän kummallisista kilometreistä. Särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään menon huimatessa hurjempaakin. Ilari on jopa koomikoksi harvinaisen suorasanainen.

Robert Pettersson
Robert Pettersson on lakoninen stand up -koomikko, mustan huumorin synkkä lunastaja ja tummien vesien tulkki, joka puhuu hitaasti mutta vähän.

Anna Rimpelä
Anna Rimpelä ajattelee olevansa kanava ajatuksille, joita kukaan muu ei sano ääneen. Annan keikoilla kuljetaan syntymästä kuolemaan niin herttaisesti ettei kukaan voi pahastua. Ja miksi pahastuisikaan, totuuksiahan tässä vain puhutaan!

Jaakko Saariluoma
Näyttelijä ja stand up -koomikko Jaakko Saariluoma tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja stand up -areenoilla.
Saariluoma on nopea, terävä ja aina askeleen edellä. Huumorin aiheet kumpuavat elävästä elämästä, sillä maailma on hämmentävä paikka ja arkiset tilanteet voivat olla äärettömän koomisia.

Krisse Salminen
Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan.

Heli Sutela
Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

Esitys K-18
Esitys kestää kolme tuntia, 2 väliaikaa

Liput myy lippu.fi

Liput alk. 37€

sis. Lippupisteen palvelumaksun / toimitusmaksu alk. 1,50€ / tilaus.

Haluatko ruokailla ennen esitystä? Buffet & Stand Up Show -lippu 89€.

Olavinlinnan ravintolasaleissa on katettuna Buffet ennen esitystä. Voit ostaa sen ennakkoon. Ruokailun ajankohta klo 16.30-18.30. Jos sinulla on erikoisruokavalio, otathan yhteyttä myyntipalveluumme osoitteeseen [email protected]

 

Onko sinulle tilaisuus, johon haluaisit tilata stand up -koomikon keikalle?

Ota yhteyttä: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]