olavinlinna-stand-up-2024-some-materiaalit_tapahtumakuva-1200-x-628

Tervetuloa Olavinlinnan Stand Up Maratooniin K-18 la 17.8.2024
Showtime klo 19.00 – n. 22.15

Stand Up Maratooni nauretaan jälleen Olavinlinnassa elokuun kolmantena lauantaina.

Osallistu Olavinlinnan jo perinteeksi muodostuneeseen Stand Up Maratoonille. Naurun täyteisen illan tarjoilee timantin kova koomikkokattaus Suomen stand up -taivaan  kirkkaimmista ammattilaistähdistä ja heidän mukanaan tuikkii Vuoden 2023 Stand Up -tulokaskisan voittaja. 

Linnan lavan valloittaa yhdeksän toinen toistaan erilaisempaa nauruhermojasi koettelevaa stand up -koomiikkoa: Jape Grönroos, Ilari Johansson, Roosa Maskonen, Robert Pettersson, Krisse Salminen, Riku Suokas, Heli Sutela, Johanna Tohni ja illan isäntänä toimii Jaakko Saariluoma. 

Tule ja nauti ihanasta buffetista, joka tarjoillaan Linnantuvassa  ennen esityksen alkua tai osta naurulippu suoraan katsomoon. 

Esityksen kaksi kuplivan helmeilevää taukoa, nesteyttää, virkistää ja antaa kippuralle nauretuille vatsalihaksillesi tervetulleen helpotuksen. Osta siis lippusi nyt heti!

Lavalla hauskuuttavat:

JAPE GRÖNROOS

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettiin! Hyvät naiset ja herrat: Jape ”who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!

ILARI JOHANSSON 

Ilari Johansson on yksi Suomen fyysisimmistä stand up -koomikoista. Ilarin keikoilta puuttuu varoitusmerkit; rock-asenne edellä, mustaa huumoria ja kriittistä sarkasmia. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Ilarilta ei puutu kokemusta ja näkemystä elämän kummallisista kilometreistä. Särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään menon huimatessa hurjempaakin. Ilari on jopa koomikoksi harvinaisen suorasanainen.

ROOSA MASKONEN

Roosa Maskonen on Vuoden Stand Up -tulokas 2023. Hän on kertakaikkisen hurmaava ja pidetty ihminen sekä Keuruun lahja suomalaiselle komiikalle – tai oikestaan koko maailmalle. Lempeydellään hämäävä Roosa katsoo maailmaa ja muita ihmisiä usein ylhäältä käsin, vaikka onkin lyhyt ihminen. Oivaltavat jutut ja ihmeellinen lavakarisma ihastuttavat ja naurattavat taatusti. Tai jos eivät, niin yleisöllä on peiliin katsomisen paikka.

ROBERT PETTERSSON 

Robert Pettersson on lakoninen stand up -koomikko, mustan huumorin synkkä lunastaja ja tummien vesien tulkki, joka puhuu hitaasti mutta vähän.

JAAKKO SAARILUOMA 

Näyttelijä ja stand up -koomikko Jaakko Saariluoma tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja stand up -areenoilla. Saariluoma on nopea, terävä ja aina askeleen edellä. Huumorin aiheet kumpuavat elävästä elämästä, sillä maailma on hämmentävä paikka ja arkiset tilanteet voivat olla äärettömän koomisia.

KRISSE SALMINEN 

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan.

RIKU SUOKAS

Suokas on stand upin uranuurtaja. Suokas on ollut tuomassa lajia Suomeen, perustanut maailman ensimmäisen suomenkielisen stand up -klubin ja luonut pohjoismaiden suurimmat stand up festarit Hämeenlinnaan. Suokas on siis ”the suomalainen stand up -koomikko”. Suokkaan esitykset ovat suomalaisuutta lähellä oleva, yhteiskunnallista sanomaa sisältävä, energinen kokonaisuus. Ei mitään hätää, hän on ammattilainen ja hauska.

HELI SUTELA 

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

JOHANNA TOHNI

Johanna Tohni aloitti stand upin tekemisen yli 10-vuotta sitten ja on kiertänyt Suomen stand up -lavoja siitä lähtien. Kahden teinin äitinä on välillä päästävä hengähtämään keikoille. Teinit, vanhemmuus ja etenkin keski-ikäistyminen ovat ytimessä tämän muijan elämässä. Lisäksi siihen kuuluu vähän haikailua nuoruuteen ja villeihin seikkailuihin sekä noloihin kokemuksiin!

Pomminvarmaa on, että ilta on hauska! 

Ole siis nopea ja osta paikkasi välittömästi!

Liput myy Lippu.fi

Olavinlinnan Linnantupaan on katettuna Buffet ennen esitystä. Voit ostaa sen ennakkoon. Ruokailun ajankohta klo 17.00-18.30. Jos sinulla on erikoisruokavalio, otathan yhteyttä myyntipalveluumme osoitteeseen [email protected]

RAFLAAMO.FI

BUFFET

Buffet tarjoillaan Linnantuvassa klo 17.00 alkaen ja viimeinen hetki tulla on klo 17.30, jotta sen ennättää nauttia nautiskellen ennen esityksen alkua. Buffetteja on tarjolla vain 50, ole siis nopea, että pääset herkuttelemaan.

Lähivesien savumuikkuja Kalakutvoselta M,G

Tillipikkelöityjä herneitä ja kurkkuja M,G

Vartiopäällikön silliä ja värikästä kananmunaa M,G

Katkarapukreemiä L,G ja ruisnachoja M

Sydänsalaattia ja Via Carotan-vinaigrettia M,G

Keisarinsalaattia ja kananpoikaa L,G

Valkosipulikrutonkeja M

Täysjyväsinappi-varhaisperunasalaattia ja tuoreita yrttejä L,G

Chilillä ja kevätsipulilla höystetty kesäinen coleslaw L,G

Mehustettua tomaatti-sipulisalaattia M,G

Leipävalikoima Linnan fatabuurista ja yrttilevitettä

**

Kuohkeaa kermaista sienikeittoa Blanc de Blancs L,G

**

Linnan artesaanimakkaroita L,G

**

Suolapedillä paistettuja uuniperunoita täytevaihtoehtoineen:

-Kylmäsavustettua lohta ja muikunmätiä D.O.Saimaa L,G

-Savuporoa ja piparjuurta L,G

-Tofuskagenröra (G,vegaaninen)

**

Juustoja ja Linnan hilloja L,G

Mansikkaa, marenkia ja mascarponea L,G

Fazerin konvehteja

Kahvi/tee

**********

Erikoisruokavaliot huomioimme ennalta ilmoitetun mukaan ja ne tulee ilmoittaa viimeistään 16.8. klo 14.00 mennessä.

**********

Yhteys (kasvismenuvalinnat, juomatilaukset yms.): [email protected]

Puh. / Tel. + 358 10 764 2000 (Matkapuhelimesta soitettaessa: 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Palvelemme arkisin klo 9-16.

**********

Pyörätuoliliput: Voit ostaa lippusi Lippu.fi:n verkkokaupan kautta. Pyörätuolilippuun sisältyy avustajan paikka. Avustajalle ei tulostu omaa lippua, vaan hän pääsee tapahtumaan yhdessä pyörätuolilipun omistajan kanssa. Huomioithan, että pyörätuolilippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

**********

Muut avustajaa tarvitsevat: Avustaja tarvitsee oman lipun, jonka hinta on -50% peruslipun hinnasta. Avustajaliput ovat ostettavissa Lippu.fin täydenpalvelun myyntipisteestä (www.lippu.fi/myyntipisteet) tai soittamalla Lippu.fin asiakaspalveluun 0600 900 900 (Maanantai – lauantai 9 – 21, sunnuntai 10 -18 / 2 Merkkimäärä 6405/600EUR/alk.min+mpm/pvm).

HUOM! Ruokailun sisältävä lippu on myös avustajalle täysihintainen.

 

Onko sinulle tilaisuus, johon haluaisit tilata stand up -koomikon keikalle?

Ota yhteyttä: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]