1200x630_standup_loppiainen-kopio

STAND UP LOPPIAINEN K-18
Loppiaisen kunniaksi mitä erilaisimmat stand up -koomikot marssivat Kannusalin uniikin väestönsuojan lavalle voitelemaan nauruhermoja ja virittelemään uutta komiikan vuotta.

pe 5.1.2024 

Stand Up Loppiainen K-18

19.00-20.40

Aloita loppiaisen pyhät Kannusalissa naurun minimaratoonilla! Stand Up Loppiainen tuo lavalle kokojoukon tuoreita, alalle nälkäisesti nousevia open mic -koomikoita, jo kyntensä näyttäneitä sekä alan konkareita. Saat hauskan läpileikkauksen stand upin eri tyylilajeista ja vahvasti vatsalihaksia koettelevan treenin. Illan MC:nä ihana Ida Grönlund. Tule ja naura itsesi kippuraan!

Illan koomikot Salla Avelin, Ida Grönlund, Atte Liikanen, Roosa Maskonen, Niilo Rauhanen, Anna Rimpelä, Lauri Saviharju ja TaoLin Tao

Esitys kestää n. 1 h 40min ja sisältää väliajan

Liput: 23€

-sis. palv.maksut + toimitusmaksu alk. 1,50€/tilaus

Osta liput!

 

ILLAN KOOMIKKOESITTELYT

Salla Avelin

Salla on etelä-savolainen ja ikuista kolmenkympin kriisiä elävä stand up-lavojen tulokas, esiintyjä, kahden lapsen äiti ja ruuhkavuosikaahari. Itseironiaan ja perfektionismiin taipuvaisen Sallan helposti lähestyttävien tarinoiden ja kriisipäiväkirjan ytimessä ovat niin (uus)perhe-elämän kiemurat, kuin milleniaalin sisäinen vuoristoratakin.

Ida Grönlund

Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2003. Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen – ja aika pihalla.  Kertakaikkiaan ihastuttava ja mukava ihminen joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein aika yllättäviäkin ratkaisuja.

Atte Liikanen

Atte Liikanen on reipas epäonnistuja joka tykkää jakaa ahdinkoaan tuntemattomille ihmisille lavalla. Atte on melkein voittanut vaikka mitä! Mm. Gong shown 2022 ja Vuoden stand up tulokas kilpailun 2023. Atte uskoo vieläkin voittavansa joskus. Älkää murtako hänen sydäntään.

Roosa Maskonen

Roosa Maskonen on Vuoden stand up -tulokas 2023. Hän on kertakaikkisen hurmaava ja pidetty ihminen sekä Keuruun lahja suomalaiselle komiikalle – tai oikestaan koko maailmalle. Lempeydellään hämäävä Roosa katsoo maailmaa ja muita ihmisiä usein ylhäältä käsin, vaikka onkin lyhyt ihminen. Oivaltavat jutut ja ihmeellinen lavakarisma ihastuttavat ja naurattavat taatusti. Tai jos eivät, niin yleisöllä on peiliin katsomisen paikka.

Niilo Rauhanen

Väärinkäsitysten kokemusasiantuntija ja Varsinais-Suomen top-200 stand up -koomikoihin lukeutuva Niilo Rauhanen yrittää luovia maailmassa, jossa mikään ei käy järkeen. Ja eihän siitä ilman nauruja selviä! Katsojalta kuultu palaute: Näinä sodan aikoina on kiva välillä kuulla Rauhasta.

Anna Rimpelä

Anna Rimpelä ajattelee olevansa kanava ajatuksille, joita kukaan muu ei sano ääneen. Annan keikoilla kuljetaan syntymästä kuolemaan niin herttaisesti ettei kukaan voi pahastua. Ja miksi pahastuisikaan, totuuksiahan tässä vain puhutaan!

Lauri Saviharju

”22-vuotias koomikko Luoteis-Vantaalta (Nurmijärveltä). Komiikkaa siitä, miten poikamainen mieli kokee aikuistumisen. Yleisöstä riippuen joko absolutisti ja neitsyt tai ratanen panomies.”

TaoLin Tao

Olen TaoLin Tao. Olen made in China! Nykyään asuttuani Suomessa 26 vuotta minua kutsutaan Kiinassa nimellä ” Tao of Finland”. TaoLin tarkoittaa kiinaksi persikkapuutarhaa, ja TaoLin pyrkiikin pitämään puutarhansa kunnossa. Aktiivimallin pakottamana standup -kentälle noussut TaoLinin esitys käsittelee kieltä, kulttuuria ja Suomeen sopeutumista. Hän hämmästyttää ja naurattaa yleisöään kiinalaisen suomalaistuneella äänellään.

Tilaa koomikot keikalle: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]