stand-up-mafia

Sali kuin sali täyttyi naurusta, kun Stand Up Mafia toi Suomen eturivin koomikot Anitta Ahosen, Tommi Mujusen ja Jape Grönroosin. Kolme tv:stä tuttua stand up -koomiikkoa takasivat ja takaavat ikimuistoisen naurun täytteisen elämyksen yhdessä tai erikseen.

Anitta Ahonen

Anitta ”Iso A” Ahonen on Suomikomiikan ehdoton keisarinna ja kaikkien janoisten koomikkopimujen vahinkoäiti, joka kasvattaa ”jälkikasvuaan” ainoastaan varoittavan esimerkin voimin. Tämä on oman elämänsä ronski ruusu, häpeilemätön horsma ja peloton peikonlehti on sanalla sanoen kukkea tosinaaras, joka ei pyytele anteeksi mitään, mutta saa anteeksi kaiken. Anitta on anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä huvittaa. Anittan tyyli on rehdin rempseää. Joku sanoisi ehkä roisia, mutta Anitta on Mafian kokenein esiintyjä. Hän osaa lukea yleisöään, tietää milloin himmataan ja milloin kiristetään ruuvia. Anitta on vetänyt vuosien varrella lukuisia stand up -kursseja, joten itseoikeutetusti toimii myös Firmaklubin kouluttajana.

TV-esiintymiset:
Nelosen Stand Up!, Naurun Tasapaino, Tuubi, Arto Nyberg.

Jape Grönroos

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettin! Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin! Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”! Japen pienin yleisö on yksi ihminen ja eniten katsojia oli Provinssirockissa, jossa yleisöä oli yli 2000. Jape on yksi Firmaklubin vetäjistä. Hän myös innokkaasti suunnittelee yrityksille uusia sisällöntuotantoideoita.

TV-esiintymiset:
Nelosen Stand Up!, Siskonpeti, Noin Viikon Uutiset, Ismo, Justimus.

Tommi Mujunen

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis! Vaikuttaa myös stand up -improvisaatioryhmä Klooni Korhosissa. Tommi hallitsee vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Varma valinta, kun jäykkä tunnelma pitää saada letkeäksi. Sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

TV-esiintymiset:
Nelosen Stand Up!, Tuubi, Game Night, Huips, Cyclomania (2001)

 

Tilaa koomikot yhdessä tai erikseen keikalle:

Meebu | meebu.fi | [email protected]| 0503282250

Mikäli haluat koko illan esityksen, on esityksen kesto n. 1h 30min sis. väliajan. STAND UP MAFIA K-18