1200x628_sum_2024-kopio

Odotettu paluu!

Toinen Stand Up -ilta Taaborinvuorella.

STAND UP MARATOONI K-18

pe 14.6.2024 klo 19.00-21.30

Ensimmäistä iltaa oli odotettu pitkään ja nyt tämä toinen ilta on enemmän kuin toivottu!

Taaborinvuoren tantereella, Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa raikuu toista kertaa stand up -komiikka. Naurun täyteisen illan tarjoilee timantin kova koomikkokattaus alan kirkkaimmista ammattilaisista ja alalle nälkäisesti nousevista koomikoista. Ulkonäyttämön valloittavat tällä kertaa kahdeksan toinen toistaan erilaisempaa nauruhermojasi koettelevaa stand up -koomikkoa: Ida Grönlund, Robert Pettersson, Anna Rimpelä, Jaakko Saariluoma ja Heli Sutela sekä myös paikallista nurmijärveläistä väriä tuovat Lauri Saviharju ja Simo Takanen. Illan emäntänä toimii säkenöivän ihana Krisse Salminen.

Tule ja naura itsesi kippuraan!

Lipunmyynti avautuu 13.12.2023, ole kärppänä lippuluukulla, sillä kesän 2023 esitys myytiin loppuun vauhdilla.

Liput myy lippu.fi

Kesän 2024 koomikkoesittely:

IDA GRÖNLUND

Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2003. Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen – ja aika pihalla.  Kertakaikkiaan ihastuttava ja mukava ihminen joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein aika yllättäviäkin ratkaisuja.

ROBERT PETTERSSON 

Robert Pettersson on lakoninen stand up -koomikko, mustan huumorin synkkä lunastaja ja tummien vesien tulkki, joka puhuu hitaasti mutta vähän.

ANNA RIMPELÄ

Anna Rimpelä ajattelee olevansa kanava ajatuksille, joita kukaan muu ei sano ääneen. Annan keikoilla kuljetaan syntymästä kuolemaan niin herttaisesti ettei kukaan voi pahastua. Ja miksi pahastuisikaan, totuuksiahan tässä vain puhutaan!

JAAKKO SAARILUOMA 

Näyttelijä ja stand up -koomikko Jaakko Saariluoma tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja stand up -areenoilla. Saariluoma on nopea, terävä ja aina askeleen edellä. Huumorin aiheet kumpuavat elävästä elämästä, sillä maailma on hämmentävä paikka ja arkiset tilanteet voivat olla äärettömän koomisia.

KRISSE SALMINEN 

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan.

LAURI SAVIHARJU

22-vuotias koomikko ja Nurmijärven alkuasukas. Komiikkaa siitä, miten poikamainen mieli kokee aikuistumisen. Yleisöstä riippuen joko absolutisti ja neitsyt tai ratanen panomies.” 

HELI SUTELA 

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

SIMO TAKANEN 

Mitä tapahtuu, kun Kapitalistille annetaan sielu ja pehmolelun arvomaailma? Varmaksi ei sanota, mutta vastauksena saattaa olla Simo. Simo sai henkinen ikä-testistä vastaukseksi 7-vuotta, mutta näyttää jokaisen päiväkoti-ikäisen lapsen isältä. Simon motto tuntuu olevan että ”voishan sitä mököttääkkin”, sillä miehen hymy on vaikea saada hyytymään. Eläinrakkaan Simon lemmikkejä ovat pyykkikorin takana viihtyvät villakoirat, sekä kesäisin kärpäset. Nuorempana Simon salainen intohimo oli syödä tuorehiivaa, joten tässä tapauksessa epäilty ”syntymähumala” saattaakin johtaa juurensa jo aikojen alusta. Ei siitä sen enempää. Simo on vuoden 2016 tulokas finalisti ja tehnyt nousujohteista uraa stand upin parissa jo 10 vuotta.

 

Onko sinulle tilaisuus, johon haluaisit tilata stand up -koomikon keikalle?

Ota yhteyttä: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]