2802_1280x720_taabori-kopio

Tätä on odotettu!

Ensimmäinen Stand Up -ilta Taaborinvuorella.

Pe 16.6. klo 19.00-21.15

Taaborinvuoren tantereella, Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa raikui ensimmäistä kertaa stand up -komiikka. Naurun täyteisen illan tarjoili ainutlaatuisen hersyvä koomikkokattaus alan kirkkaimmista ammattilaisista.

Ulkonäyttämön valloittivat ensimmäistä kertaa seitsemän timantin kovaa Suomen eturivin stand up -koomikkoa: Ilari Johansson, Robert Pettersson, Kaisa Pylkkänen, Jaakko Saariluoma, Riku Suokas, Heli Sutela ja illan säkenöivänä emäntä toimi Krisse Salminen.

Esitys oli loppuunmyyty ja Taaborinvuoren tunnelma katossa!
Stand Up Maratooni K-18 jälleen Taaborinvuorella 14.6.2024 – laita ylös kalenteriin 🙂 illan esiintyjäkaartin kokoaminen on parhaillaan työnalla!

 

Vuoden 2023 koomikkoesittelyt:

ILARI JOHANSSON

Ilari Johansson on yksi Suomen fyysisimmistä stand up -koomikoista. Ilarin keikoilta puuttuu varoitusmerkit; rock-asenne edellä, mustaa huumoria ja kriittistä sarkasmia. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Ilarilta ei puutu kokemusta ja näkemystä elämän kummallisista kilometreistä. Särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään menon huimatessa hurjempaakin. Ilari on jopa koomikoksi harvinaisen suorasanainen.

ROBERT PETTERSSON

Robert Pettersson on lakoninen stand up -koomikko, mustan huumorin synkkä lunastaja ja tummien vesien tulkki, joka puhuu hitaasti mutta vähän.

KAISA PYLKKÄNEN

Kaisa Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkistinen kontrollifriikki ja feministi, joka kärsii peniskateudesta. Yön pimeinä tunteina Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta. Molemmat toimii!

JAAKKO SAARILUOMA

Näyttelijä ja stand up -koomikko Jaakko Saariluoma tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja stand up -areenoilla. Saariluoma on nopea, terävä ja aina askeleen edellä. Huumorin aiheet kumpuavat elävästä elämästä, sillä maailma on hämmentävä paikka ja arkiset tilanteet voivat olla äärettömän koomisia.

KRISSE SALMINEN

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan.

RIKU SUOKAS

Suokas on stand upin uranuurtaja. Suokas on ollut tuomassa lajia Suomeen, perustanut maailman ensimmäisen suomenkielisen stand up -klubin ja luonut pohjoismaiden suurimmat stand up festarit Hämeenlinnaan. Suokas on siis ”the suomalainen stand up -koomikko”. Suokkaan esitykset ovat suomalaisuutta lähellä oleva, yhteiskunnallista sanomaa sisältävä, energinen kokonaisuus. Ei mitään hätää, hän on ammattilainen ja hauska.

HELI SUTELA

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

 

Onko sinulle tilaisuus, johon haluaisit tilata stand up -koomikon keikalle?

Ota yhteyttä: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]