1200x630_koe_paasiainen-kopio

STAND UP PÄÄSIÄINEN K-18
Kaikkien iloksi mitä erilaisimmat stand up -koomikot marssivat Kannusalin uniikin väestönsuojan lavalle voitelemaan nauruhermoja ja virittelemään kansakuntaa pääsiäiseen.

to 28.3.2024 

Stand Up Pääsiäinen K-18

19.00-20.40

Aloita pääsiäinen Kannusalissa naurun minimaratoonilla! Stand Up Pääsiäinen K-18 tuo lavalle kokojoukon tuoreita, alalle nälkäisesti nousevia open mic -koomikoita, jo kyntensä näyttäneitä sekä alan konkareita. Saat hauskan läpileikkauksen stand upin eri tyylilajeista ja vahvasti vatsalihaksia koettelevan treenin. Illan MC:nä vallaton Helena Pöllänen.  Nappaa liput heti tästä!

 

AMIR AMOKRANE 

”Tältä näyttää Keski-Suomen ensimmäinen arabi, Helsingin lempein muuttomies ja seesteisen kaaoksen sensei.”

JANNE LAAHANEN 

Janne Laahanen on nykyään kuopiolainen koomikko, jonka komiikassa on läsnä aikuistuvan miehen epävarmuudet ja haasteet kun mennään kohti keski-ikää ja todellisuutta omien kykyjen rajallisuudesta. Tarinanomaisissa jutuissa on mielenkiintoisia ja ennalta-arvaamattomia ratkaisuja, itseironialla höystettynä, näihin arkielämän haasteisiin.”

LARISSA LOUNASSALO

Larissa Lounassalo on toiminut stand up -klubien ja koomikoiden taustajoukoissa jo 20 vuoden ajan. Itse hän nousi stand up lavalle ensimmäisen kerran keväällä 2023. Lounassalon komiikka pohjautuu vahvasti omakohtaisiin kokemuksiin miehistä ja naisista sekä arjesta suomalais-ruotsalais-suomenruotsalaisessa perheessä. Larissa sanoo uusille asioille usein joo. Siten hän on päätynyt.. no esimerkiksi stand up-lavalle ja tuottamaan työkseen TV-ohjelmia.

HARRI PEKKINEN

Harri Pekkinen on yksi suomen takarivin koomikoiden ehdoton helmi. Stand up -koomikko, joka ei lupaa mitään ja monesti pitää myös lupauksensa, mies jonka lasi on aina puoliksi tyhjä ja jonka juttujen todellisuusperää mietit vielä seuraavana päivänäkin.

HELENA PÖLLÄNEN 

Helena on tarinankertoja, syntymähauska tilannetulkitsija ja raskaansarjan vitsailija, joka ei ikinä jätä yleisöään kylmäksi. Tämä nainen puhujalahjojensa puolesta taipuu tilanteeseen kuin tilanteeseen! Helenalta onnistuu stand up -keikkojen lisäksi juontohommat vitsihuumorin kera, onnistuu myös ilman.

Helenaa on kuvattu näin: Loistava ja energinen esiintyjä, suomineidon aura, jolla on rouhea rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Mielenkiintoinen kombo, johon on helppo jäädä koukkuun!

Helena on myös kantava voima All Female Panel koomikkokollektiivissa.

RIIKKA TUOMI 

Riikka Tuomi on parhaassa iässä,  syntymän ja kuoleman välissä oleva aloitteleva koomikko. Itselle ,ja pikkuisen muillekin, nauraminen on ollut valttia vaikeiden asioiden keskellä ja huumori onkin ollut oiva tapa selviytyä vaikka mistä! Riikka kertoo asioista suoraan ja turhia kaunistelematta, eikö hänen tarinoilleen voi olla nauramatta!

HEIKKI VILJA 

Heikki Vilja on yksi Suomen eniten keikkailevista koomikoista ja syystä – Heikki on aina hyvä. Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta.

Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen. Vaikka hän tarpeen tullen osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, voi yleisö olla huoletta: Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.

TOMMI VÄNNI 

Tommi Vänni on Suomen sokein koomikko!  Hän on hyväksynyt vammaisuutensa jo kauan sitten, kaukaisessa galaksissa,  ja tuo stand up-lavoille aivan uudenlaisen näkökulman.

Elämän haasteille nauraminen, oudot kohtaamiset näkevien kanssa, arki avustajien ja kissan kera… Näistä aineksista on Tommin komiikka tehty!!!

 

Liput tästä!

 

Tilaa koomikot keikalle: MEEBU | 050 328 2250 | [email protected]