SS_200x85_300px

Hauskuus on taattua, vaikka blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen…

Kesto 1 h 30 min. väliaikoineen.

Tilaa Sutela ja Salminen yhdessä tai erikseen!

HELI SUTELA

Heli Sutela on käynyt Teatterikorkean viime vuosituhannella ja näytellyt monissa teattereissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa, joista tunnetuin on Kumman kaa, jonka hän on myös kirjoittanut yhdessä Minna Koskelan kanssa. Hän myös näytteli toisen pääosan tässä hulvattomassa sarjassa. TV-sarjaan perustuva näytelmä “Kumman kaa ja mukana myös Vesa” kiersi ympäri Suomen ja sai ennätykselliset yli 135.000 katsojaa.

Heli on tehnyt myös sarjakuvakirjan “Anne ja Ellu lomamatkalla”.

Stand upin hän aloitti 2001. Nykyisin Heli jakaa aikansa näyttelemisen ja stand upin välille, ja hyvällä tuurilla on stand upin vuoro ja hänet voi tilata keikalle.

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

KRISSE SALMINEN

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan.

“Silloin kun en shoppaa, jumppaa, leiki autoradalla tai nuku, niin mä teen töitä! Mut voi tilata töihin eli piristämään kaikenlaisia juhlia: seminaareja, synttäreitä, tupareita, pikkujouluja, jouluja, uusiavuosia, häitä ja hääöitä –kaikkia tilaisuuksia, joihin tarvitaan hilpeä tunnelma ja ikimuistoinen ohjelma!

Voin kertoa juttuja täst elämästä, kundeista, rakkaudesta, häistä, julkkiksista, lapsista, politiikasta ja ihan mistä vaan sekä myös juontaa ja haastatella sua tai sun vieraita! Takuuvarmasti kaikki viihtyy ja nauraa ja ihailee mun olemusta kert mä todellakin panostan pukeutumiseen ja meikkeihin. Vaikkei mun tarviis, koska mä olen ihan luonnostaankin tosi ihana.

Eli JOS haluat bileet, joista puhutaan viel sadan vuoden kuluttua, niin varaa Krisse eli minä esiintyjäks!”