Tilaa keikalle tilaisuuteesi sopiva annos miesenergiaa:

Werner Bros.

keikalle_01

5-veljestä ja Ruponen.
Takarivi vasemmalta oikalle: Jyrki Tuukkanen (pyykkilauta, matkalaukku, percussiot, laulu). Jaakko Tuukkanen (narubasso, ukulele, laulu ja tanssi). Jari Tuukkanen (kitara, guitarlele, pyykkilauta, kazoo, laulu).
Eturivi vasemmalta oikealle: Pasi Tuukkanen (mandoliinit, guitarlele, kitara, laulu). Tuure Tuukkanen (pimpparauta, percussiot, pyykkilauta, huuliharppu, laulu ja tanssi). Jussi Ruponen (ukulelet, akustinenkitara, slidekitara, laulu).

Werner Bros. TRIO Tampere

keikalle_02_tre

Toimii Tampereelta. Vasemmalta oikealle: Samu Salo (narubasso, laulu). Jari Tuukkanen (pyykkilauta, kitara, kazoo, laulu). Jussi Ruponen (slidekitara, akustinenkitara, ukulelet, laulu).

Werner Bros. COMPO Helsinki

keikalle_03

Toimii Helsingistä.

WernerBros Combo tarjoaa suomalaisen miesenergian ja musiikin hurmaa suomalaiselle ja kansainväliselle yleisölle. Hauska, luotettava, ammattitaitoinen ja tilannekomiikan hallitseva musiikki-showryhmä on esiintynyt sadoissa yritystilaisuuksissa ja kymmenissä kansainvälisen yleisön tilaisuuksissa. Edullinen show yritystilaisuuksiin, messuille, merkkipäiville ja yleisötapahtumiin – sopii myös lapsiperheille. Jaakko Tuukkanen, Tuure Tuukkanen, Jyrki Tuukkanen, Pasi Tuukkanen (laulu ja soittimet kuten miesenergiassa) ja Juha Mäntylä (haitari).

WernerBros Combo esiintyy lapsille

keikalle_04_lapsille

Soita ja tilaa! 0503282250 / tai meilaa ja tilaa!
[email protected]

MaailmanLuokan HuippuViihdettä Suomesta

Jos lavalla on soittimina pyykkilauta, narubasso, pimpparauta ja kazoo, kyseessä on takuuvarmasti skiffle-viihteen kiistaton kotimainen tähtikombo, Werner Bros.! Werner Bros. Show kumpuaa parhaasta kansainvälisestä ja kotimaisesta Viihdeperinteestä sekä särmästä huumorista. Lavan täydeltä positiivista miesenergiaa!

Kunnioitusta osoitetaan omaperäisellä tavalla niin Pirkko Mannolalle kuin kotimaiselle etnomusiikille – tai vaikkapa Bomfunk MC’s -yhtyeelle. Rapakon taakse nostetaan hattua mm. sellaisille estradiviihteen suurnimille kuin Dean Martin ja Mills Brothers – aina omaleimaisella tyylillä.

Konsertissa kuullaan Paranoidin lisäksi mm. Mustat silmät, Jätkän humppa, Satu Rakkauden, Siku siku, Bomfank MC:n Freestyler, Pirkko Mannolan Olen rakastunut ja monia monia muita iki-ihania kappaleita.

Stage Magazine London / Mike Martin
(suom.)

Werner Bros. sekstetti persoonia ja mielettömästi lahjakkuutta hämmästyttävän tiukassa kokoonpanossa.

Upsala Nya Tidningen
(suom.)

Kun musiikki ja huumori menevät naimisiin avioliitosta tulee usein miten epätasainen. Lehden Kriitikko Tim Andersonin epäluulot katoavat Regina teatterissa sillä hetkellä, kun 6-miehinen orkesteri polkee käyntiin svengaavan skifflensä Werner Bros´in taiteellisessa universumissa huumori onnistuu yhdistymään saumattomasti musiikkiin……

Lavalla legendaariset 5-veljestä ja Ruponen:

Jyrki Tuukkanen – pyykkilauta, matkalaukku, percussiot, laulu
Jaakko Tuukkanen – narubasso, ukulele, laulu ja tanssi
Jari Tuukkanen – kitara, guitarlele, pyykkilauta, kazoo, laulu
Pasi Tuukkanen – mandoliinit, guitarlele, kitara, laulu
Tuure Tuukkanen – pimpparauta, percussiot, pyykkilauta, huuliharppu, laulu ja tanssi
Jussi Ruponen – ukulelet, akustinenkitara, slidekitara, laulu

Kesto n. 2h väliajan kanssa

wb_miehet_02